youandmerebellen

Sicken tur!

Publicerad 2011-05-28 00:09:00 i Allmänt

Var inte så farligt som jag trodde när jag var hos läkaren i torsdags^^Slapp den slangen iaf XD.haha. Fick vänta typ 40min på läkaren sen så kom jag in i ett rum med en massa instrument o småtrattar o metallföremål,blev lite småskraj. Men iaf frågade läkaren ifall det gör ont o då sa han : Ja klart det gör XD. Haha! jag :Va??! Läkaren: Nej haha men jag måste ju nästan säga så när du frågar så XD. Meh tack tänkte jag sa det oxå att fy vad taskigt XD då skrattade han bara :P.
Jo men han drog ut tungan på mig o stoppade ner en minispegel i halsen på mig och så skulle jag säga iiiii samtidigt . Var inte det lättaste o efter 2a gången så sa han att då blir det slangen..Kände bara att jag fick panik, ville verkligen inte :O ! Bad o bad om att han skulle testa o dra en gång till o då innebar det även att han skulle dra jättehårt men jag tänkte bara jag slipper den där jädra slangen XDXD. Och det lyckades :P. Allt såg bra ut och det ska tydligen inte vara några problems med en operation.Har struma och enligt läkare o undersökning av den så rekommenderas jag att göra det. Och idag fick jag en tid hos speciallisten på näl, var snabbt fixat det :D.
E nöjd att det e en mindre sak från mina axlar..Tycker det e mkt nu:/

Har iaf bestämt helt säkert vilket dagis min gulla ska börja på i höst.Blir ett Montessorie här i stan, 5 min från här vi bor :). Fixat o kirrat det ^^.
Och om ca 2 veckor ska jag på testprov o intervju på en skola här i stan.Hoppas den går bra XD.

Idag tog det ca 45 min att natta Ellen hoppas det kommer gå lättare några veckor framöver.E väl att hon e i en sån fas nu när det händer mkt. Hon säger vissa ord: Mamma,Titta,Här,Vad gör du(mumlar fram det typ, eller låter så:P), Tittut,Hej hej,Momo,moffa,vov vov,Nej,ja ^^

Vill väldigt gärna gå runt o laga mat i koppar/muggar med sina skedar eller nån visp hon snor i lådan ;).hihi min busunge <3

Gahh helt sjukt snart e hon 17månader alltså i juli e hon 1 1/2 år!! FATTA! :O :P.

I fredags (igår) var vi på 2 olika förskolor ju o jag valde det som kändes rätt^^Min pappa var med och senare åkte vi till clasohlson o vidare till mcd o åt:) Ellen e verkligen Morfar stolthet <3

Skulle egentligen ha försökt o städa hela veckan nu när Ellen somnat men jag har inte lyckats.Har bara slappat i soffan med datan :P, ILLA! måste ta o skärpa mig, känner jag:P.

God natti;)

/

Becca

Slang in i näsan o ner :O

Publicerad 2011-05-26 07:42:34 i Allmänt

Jaaa fy fan det ska hända mig om mindre än 2 timmar. Strax ska vi gå till sjukhuset o dom ska ta en jävla slang ner i näsan o kolla mina stämband :O. Fy FAN! Har god lust o bara banga men måste då jag ev ska göra en operation ihöst....Gaaah!Vill inte :/

Ellen myser i soffan med barnkanalen o välling:). Har smakat men haha var länge sedan jag gilla det själv XD

Nej nu får jag fixa iordning mig här,samla lite mod oxå...!!

Min prinsessa :)

//

Becca

Friends^^

Publicerad 2011-05-23 22:17:50 i Allmänt

Jag e sån att jag hellre har få men äkta vänner än en massa som e falska. Beror nog mkt på att sen jag började i högstadiet har jag typ bara mött på falska vänner som jag trodde faktikst att dom gillade mig , att dom var mina vänner. Har faktikst inte kontakt med någon från den tiden...Det e nu efter skolan e färdig som man har träffat o lärt känna några stycken som är mina bästa vänner.,..Ifall jag e deras vet jag inte men det viktigaste e att jag kan lita på dom i vått o torrt, att dom kan vara fullständigt ärliga mot mig oavsett ifall jag blir glad eller piss off att höra det.
Jag har som sagt mkt hellre en ärlig vän än en som ljuger för mig, nej sånt kan jag vara utan..

E oftast alltid skeptiskt till nytt folk på både bra o dåligt. Det senaste året trodde jag att jag fann mig en riktig vän men det visade sig inte vara så bra som jag trodde. Och med det menas det inte att jag tycker att den personen e en dålig människa, vi går bara inte ihop som kompisar.Smaken e som baken! haha, ne ni fattar nog.

Nu när jag räknar på fingrarna så kommer jag fram till att jag har 6 st som jag klassar till mina absolut närmaste. Dom vill jag alltid ha i mitt liv. En av dom e min mamma och ja hon e min mamma men även nu efter allt som har varit dom senaste 2 åren så har hon blivit en jävligt bra vän och det e så skönt o känna så. Vi har såklart våra bråk men haha det ska vara så..För vi båda säger förlåt vems fel det nu e och jag tycker ibland eller ofta det e jobbigt o säga för jag har ett hett temprament många ggr och då får jag så dåligt samvete..Men det löser sig alltid för min mamma e det bästaste i hela världen o bästa mormorn man kan ha forever and ever!

En annan e Irene^^. Goa underbara Irene med alla hundar.Dig kan jag oxå prata med allt om. Och du e faktikst min finaste "Moster" man kan ha:). Fadder till min prinsessa e du oxå ,världens finaste fadder går inte att ha!

Orkar inte rabbla upp alla men Stine vill jag iaf berätta om. Tyvärr bor hon jättelååångt härifrån och jag träffade henne senast för 2årsen. Hon e helt fantastisk tjej, lite av en förebild för mig även fast vi e nästan jämngamla. ^^. När jag träffade o lärde känna henne så visade hon mig att det verkligen finns ärliga o fina männsikor även fast dom inte växer på träd så finns dom. Och det var genom henne jag lärde ta emot även dåliga saker för det betyder ju att dom bryr sig om en :). Det fattade jag inte innan när man som jag har blivit mobbad o dåligt behandlad av sååå många..

Jag älskar er alla mina fina underbaraste vänner <3

Just nu försöker jag lyfta mig ur soffan o göra något nyttigt men  det går inte så jätte bra :P XD haha.




Ne orka

Publicerad 2011-05-23 10:32:08 i Allmänt

Nu försvann hela inlägget som jag skrivit , ORKA skriva om..Skriver senare :P

Mot Öppna^^

//

Becca

Titt-tut!

Publicerad 2011-05-22 23:11:14 i Allmänt

Just det!

Idag sa Ellen titt-tut :D:D.

Värsta stolt man blir när hon börjar säga riktiga ord nu till saker o ting.Min tjejja detta^^ <3 Så jädra stolt man e;)
Badade idag innan läggdags o hela hon skiner upp när det e dags att bada. Fick några riktigt esse-bilder på henne^^ <3

Somnade med henne idag när jag läst färdigt sagorna,vaknade väl 40min senare,haha! Hon blev sur när jag var tvungen o borsta tänderna på henne men har eltandborste så det går fort. Men så snart jag la ner henne i sängen så somnade hon fort. Har nu vart inne o kollat ett par ggr och där sussas det så sött:).

Imorrn blir det nog iväg till öppna en sväng ifall vädret tillåter.

Slappardag om något

Publicerad 2011-05-22 23:05:42 i Allmänt

Idag har det bara vart en pissig tråkig dag :O . Så idag har jag o Ellen hållit oss inne, har städat o smågrejat har fått lite hjälp av min tjejja såklart^^. Eller när hon känner att hon vill :P

Min prinsessas matrutiner ser i princip ut så här :

07:00- 07:30 så vaknar vi,ligger o myser o busar i sängen nån kvart innan vi pallar oss upp.Ellen e piggare än mig oftast, hon har hur mkt energi som helst min gullunge ^^.
07:30- fixar iordning välling,sätter på barnkanalen o sätter oss o myser i soffan med tv-tittande för Ellen o jag pc ;).
10:00- Till denna tidpunkten brukar vi bara leka,mysa fram för tvn eller vad man nu gör.Kanske har dragit till Öppna förskolan vissa dagar eller e ute på något annat. Iaf kl:10:00 blir det mellis, nån macka eller frukt eller gröt..Depends^^
Mellan 11 o 12 brukar hon sova .Ibland kan det bli 13 tiden oxå..Ifall hon inte somnar då så har man en gring tjejja, inge kul XD.
Sen efter hon har vaknat så brukar det bli middag för henne,som sagt varierar när hon somnat o så^^.
17:00 - MELLIS.
18:45 - Kvällsvällingen i min säng samtidigt som jag läser saga o godnattvisorna e på cdn^^

Och mellan måltiderna så leker vi, e ute på äventyr o en massa annat ^^

Har fått låna en bärbar stereo av pappa så nu spelar godnattvisor om o om igen..On and on, min prinsessa e så lättväckt så därför;).

Lyssnar just nu på Night Electric Night av Deathstars <3

//

Becca

I can do better!

Publicerad 2011-05-21 23:59:43 i Allmänt

I didn't give a damn what you say to me
I don't really care what you think of me
Cause either way you're gonna think what you believe
There's nothing you could say that would hurt me

I'm better off without you anyway
I thought it would be hard but I'm OK
I don't need you if you're gonna be that way
Because with me, it's all or nothing

I'm sick of this shit, don't deny
You're a waste of time
I'm sick of this shit, don't ask why

[Chorus]
I hate you now
So go away from me
You're gone, so long
I can do better, I can do better
Hey, hey you
I found myself again
That's why you're gone
I can do better, I can do better

You're so full of shit
I can't stand the way you act
I just can't comprehend
I don't think that you can handle it
I'm way over, over it

I will drink as much lemoncello as I can
And I'll do again and again
I don't really care what you have to say
Cause you know, you know you're nothing

(I'm so sick)
I'm sick of your shit, don't deny
You're a waste of time
I'm sick of your shit, don't ask why

[Chorus]

[Bridge]
What'd you say
I told you so
You know that
Cause I always know
Get outta my face
Hey hey
You're not my taste
Hey hey
I am so
Sick of you
You're on my nerves
I want to puke
Get outta my face
Hey hey
You're not my taste
Hey hey
Hey hey
Hey hey

Avril Lavigne e en av mina favvoartister helt klart ^^ Me like.

Sitter upp nu o lyssnar på musik o Ellen sussar <3

//

Rebecca

Min luft, my air...

Publicerad 2011-05-10 21:57:32 i Allmänt

Kan inte säga det för många gånger utan min dotter är jag ingenting! Idag var vi på förskolan hon ska börja på i höst och  när vi var där första gången fick jag ingen bra känsla men när jag pratade det över med föreståndaren där så känns det så mkt bättre. Så vi var där 1 timme idag, var ute och dom sa det att hon var så modig :D . Fan vad stolt jag blev, går inte och förklara.. Inser oxå att hon börjar bli en stor tjej nu o det var inte längesen man låg på BB med henne <3. Åh äkta kärlek! Och hon e verkligen modig det var i först i slutet som hon blev mammig men då var hon trött oxå..

Efter det gick vi till Ica o handlade, testade marabous cookies o shit va goa dom va XD dom e redan slutt *hehe oops*. Hon somnade oxå gott i vagnen, lilla pluttisen min. Kollade även upp studentpresent till min lillebror på stan, lite svårt detdära..

Gick vidare till Öppna o var med på sångstund, Ellen älskart ju^^. Fika & middag för Ellen men det totalvägrade hon efter några skedar :/ E väl för att det vart så varmt, har vart duktig med o äta mellanmål o dricka mkt iaf^^

Efter det bar det iväg till lekplatsen med en kompis o hennes son. Lekte oss runt där o jag hittade 3 st puttekulor XD. Behöll 2 st den 3e var inte lika fin att kunna behålla :P .

Kom hem 16:30 och då var det till att skypa med Ellens farmor för allra första gången. Tja det har varit våran dag. Nu sover hon i sin säng :).

Lyssnar på några av mina favvolåtar som jag har starka minnen till. Har inte lyssnat på dom evigheter o just dom låtarna påminner om honom därför har jag undvikit dom men jag pallar inte att utesluta dom pga honom!

Nej nu ska jag slappa och kolla upp utbildningar.

Bye^^

//

RebEllen ;)

Om

Min profilbild

RebEllen

Ensamstående & Stolt mamma till Ellen på snart 3år (i januari 2013) :) Hon e mitt syre,min luft utan henne kan jag inte andas <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela